Valuta:
sandalen, maxi jurk, damesschoenen, t shirt
home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

´╗┐Retourbeleid
Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. Voordat u gemakkelijk kunt ruilen en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen met het verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. En zorg ervoor dat alle items die naar ons zijn verzonden, in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd.
Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u kiest in http://www.greenbuildingaward.nl/ En als u de juiste artikelen terugbetaalt voor een terugbetaling: alle retourzendingen zijn onderworpen aan een aantal restockingkosten. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.
Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.
Alle retourzendingen moeten worden verzonden naar het verzendadres dat wij u e-mailen.
uitwisselingen
Wij accepteren uitwisseling voor een andere kleur of maat binnen 30 dagen na de oorspronkelijke besteldatum. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en u zal u helpen. Als u artikelen wilt ruilen in een andere stijl, dan dient u uw artikelen terug te betalen voor een terugbetaling * (zoals per Retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de gewenste stijl.
Neem contact met ons op voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Versleten of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u.
Wij dekken niet de verzendkosten van de uitwisselingen, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor de verzendkosten van verzending van de uitgewisselde artikelen terug naar u. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen naar ons voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.
Vriendelijke kennisgeving: Selecteer uw product en grootte zorgvuldig. Als u de goederen wilt retourneren wegens uw zorgeloze fout, moet u de heen en weer goederen betalen.
Bestelling Annulering
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Zal annuleringskosten oplopen, wat een deel van het totale bestelbedrag is. Want we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, zodat we niet altijd een bestelling kunnen annuleren nadat deze is geplaatst. Hoop dat u op dit belangrijke punt kunt begrijpen. Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons Retourbeleid.
Vriendelijke kennisgeving
Als u uw 10-cijferige tracking nummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen, heeft uw e-mail server het misschien gezien als spam. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp bij het bijhouden van orders.
Terug
Copyright ┬ę 2018 www.greenbuildingaward.nl. All Rights Reserved