Valuta:
sandalen, maxi jurk, damesschoenen, t shirt
home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

´╗┐PRIVACY NOTICE
Privacyverklaring Betalingsveiligheid Creditcardbetaling op onze website door derden betaling van visum is Veilig, zonder risico, tegelijkertijd accepteren wij andere betalingen, zoals Moneygram, Westunion. Elk verzoek kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen hun best doen om u te helpen. Bedankt voor uw bezoek, geniet van uw boodschappen. Wij respecteren uw privacy en waarderen uw zaken. Op geen enkele moment bieden we ooit uw account contact- of betalingsgegevens aan een leverancier van een derde partij, medewerker of dienstverlener, tenzij het absoluut noodzakelijk is om uw transactie en bestelling te voltooien. Onze inzet voor uw privacy Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te beschermen, legt de volgende kennisgeving de informatie die we verzamelen, hoe het wordt gebruikt, hoe het wordt gewaarborgd en hoe kunt u contact met ons opnemen als u problemen heeft. Welke informatie is verzameld: In het bestelproces worden de volgende informatie verzameld van klanten:
Naam Verzend- / factuuradres E-mailadres Telefoonnummer Credit / Debit Card Information.
Agentbeleid
Ons bedrijf biedt nu uitgebreide service om samen met u te werken en te ontwikkelen, inclusief de productservice en het advies van de uitbreiding, het detail als volgt:
1. vast en zinvol Nu kun je de productagent van ons bedrijf zijn. Dan kun je je nieuwe online verkoop openen! En ons bedrijf zou prioriteit geven om u de dienst te bieden van een product aanbeveling en vrij uitbreiding, zodat u in de eerste ronde wint!
2. Om de update van het product te houden, adviseren we dat alle goederen op de verkoopwebsite, die door ons worden verstrekt. We zouden per e-mail of TEL opvragen over de update van de nieuwe goederen. Tegelijkertijd, als u een vraag heeft naar het nieuwe product of de markt, dan zal de feedback en ons bedrijf onmiddellijk reageren.
3. Sterk logistieke ondersteuning systeem en samenwerken van de fabriek, maken ons zeer zeker dat de retail service van goederen. Tegelijkertijd, zoals voor de zending, zou onze onderneming vrij van Door TO Door en Drop Shipping verschaffen.
4. De verkoopprijzen worden lokaal door de agent vastgesteld en de groothandelsprijzen van onze producten zijn gebaseerd op onze verkoopprijzen. Normaal gesproken hanteren we een 30% korting op handelskorting, de hoeveelheid is met voorkeur.
5. De website van agenten heeft de mogelijkheid om de betaalwijze te kiezen die afhankelijk is van de praktische situatie en de sterke technische ondersteuning van ons bedrijf kan de module van online betalingen ontwikkelen om uw bedrijf uit te breiden
6. Ons bedrijf garandeert dat in termen van het aantal bestellingen die na 2 dagen na aflevering zijn ingevoerd en een lijst van alle bestellingen tracking nummer, die u online real-time tracking kunt u bieden. De tijd dat de goederen 3-5 dagen op hun bestemmingen aankomen.
7. Wat betreft transportgoederen en aanverwante beleidsmaatregelen en bijbehorende producten FAQ, zorg er alstublieft voor dat de website van onze bedrijfssite specificeert! Tegelijkertijd kunnen agenten gebaseerd zijn op hun behoeften, onze bedrijfsfeedback geven, we zullen de update uitvoeren, "volgens het bedrijf specificeren".
Terug
Copyright ┬ę 2018 www.greenbuildingaward.nl. All Rights Reserved